onsdag, oktober 04, 2017

Ordentliga människor och snälla människor

Det finns, som ni vet, människor av olika slag. Jag har förmånen att få träffa en massa härliga människor, nånting, som jag är innerligt tacksam för. Och så omger jag mej med snälla människor. Sånt är bra för själen.

Särskilt ordentlig är jag dessvärre däremot inte, även om jag nu just råkar ha stenhård koll på allt kursmaterial och har alla kurser för resten av veckan förberedda. Känns skönt, för då behöver jag enbart packa jobbväskan och bege mej iväg. I morgon ska jag ner till skärgården och starta upp en ny kurs där. Det ni! Hoppas att allting fungerar, som det ska. Om inte så får jag lov att improvisera, för så är det på landet. Man kan aldrig veta.

Idag på eftermiddagen hade vi rart besök av två gullisar, dotter och dotterdotter. Det har ju gått över två veckor sedan jag senast såg lilla M, så det var minsann på tiden. Jag kunde knappt ta ögonen från henne.
Gissa var hon låg och sov? Nå, förstås på matbordet!

Apropå ordentlig ännu: I garnsammanhang har jag verkligen varit superduper ordentlig. Inte ett endaste nystan har jag köpt på snart fem månader! Hur ska detta sluta? 
Å andra sidan, har ni sett mej sticka nånting? Nä, just precis det. Om man inte gör av med garn, så ska man ju inte köpa heller, inte sant?

En sån tur att det finns snälla människor, som då förser mej med garn.
De här härliga nystanen fick jag i söndags. De har kommit ända från Tyskland. Tänk att det finns en så snäll människa, som tänker på mej, köper garn och släpar dem med sig till Finland. Tack E!
Här har jag nu 300 g att göra nånting av och gissa åt vem jag skall göra nånting?

Min kollega i grannstaden har fått i uppgift att hitta ett lämpligt mönster. Snällt av henne att inte protestera. Å andra sidan tipsade jag henne i fredags om Kalevala CAL, som hon behövde i sitt jobb. Så vi är snälla med varandra och det är ju bra, inte sant?

Ta ni nu också hand om varandra och var snälla!

Inga kommentarer: