torsdag, augusti 17, 2017

En prislista

Idag damp det ner en intressant prislista i vår postlåda.
Det var nästan som att få en mönstertidning. I slutet av den här prislistan finns nämligen mönster. Visserligen finns mönstren också gratisLankavas hemsida, men det är ju bekvämt att ha tidningen/prislistan i projektväskan.

Och trots att jag inte väver, så blev jag så glad över de här trasmatteinslagen, Aino och Sisu. De görs av gamla lakan/tyger och de går alltid i samma färg eller mönster. Tjohoo! Hurra för återvinning och hurra för färgharmoneringen. Förenklar betydligt för dem som vill ha en matta i en viss nyans. Borde jag börja väva?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde ha varit med oss ikväll. Pa en grillfest med 36 likasinnade personer, och med musik och sang och vitsar haglade ner den ena vitsen bättre än den andra. Grillat kött och korv i omängder likasom hemlagade sallader och en hel mängd efterrätter. Till musiken kunde vi halla i varandra där vi satt vid borden och gunga till musiken. MEN: en kvinna föll ur raden, hon at nog och drack och visslade och sjöng nagra ord med. MEN vad hon hela tiden gjorde, alltsa efter att ha ätit, hon STICKADE HELA TIDEN !! Drack inte heller mera, bara stickade, visslade o sjöng lite med. En av 36 stickade hela langa kvällen.

Inge sa...

Ljuuuvligt underbart! Ja, där hade jag gärna varit med. Tänk vilken nyttig och bra bantningsmetod. Man hinner inte äta och dricka så mycket då man ska sticka. Och så tufft, en av 36. Nu måste jag nog se till att alltid ha en sockstickning med mej. Något spetsmönstrat går inte an för då tappar jag bort mej i mönstret när jag ska sjunga.