fredag, september 22, 2017

Veckan försvann...

... i ett nafs och jag har knappt hunnit med. Åkt iväg till jobbet på morgonen, kommit hem sent på kvällen, ätit lite, packat om väskan, satt mej i fåtöljen, sett en halvtimme på Vem vet mest, som morfar i huset vänligt nog bandat åt mej, sedan stupat i säng och så upp igen och iväg.

Onsdagskvällen tillbringade jag dock ensam hemma i lugn och ro, men var då så trött att jag inte ens orkade sticka! Läste lite istället och vägrade sitta framför datorn hela kvällen.

Framför datorn borde jag ha suttit idag på eftermiddagen istället och fyllt i reseräkningar, svarat på e-post mm. Men, jag har inte hunnit med det för jag fastnade i ett flowtillstånd då jag började förbereda kursmaterial inför en kurs som startar nästa månad, om den nu startar. Där är hela 0 stycken anmälda just nu, så det ser ju onekligen inte ljust ut. Nå kursmaterialet är i alla fall färdigt!

Det har hunnit hända en hel del i veckan, men det har allt fått hända utan min medverkan. Jag hade inte ens min stickning med igår fastän jag åt en sen lunch på samma ställe som stickcaféet i grannstaden hålls. Jag var ändå tvungen att åka iväg till datasalen och förbereda lite. Och vet ni vad datorerna gjorde i morse på kursen? Jo, de började förstås uppdatera och startade om. Inte lätt att hålla kurs då.

Nu just väntar jag på minstingen, som ska hämta sin bil. Bilen som hans fader och mr J fick fixad i onsdags.


Hela veckan har det inte regnat, om ni nu trodde det. Så här fin soluppgång hann jag njuta av i onsdags.
I morse hade vi förresten åska här. En av mina kursdeltagare i grannstaden hade fått modemet söndrat av dagens oväder. Men det var endast en skarp smäll.

Ha nu en riktigt skön fredagskväll.
Själv ska jag nu sätta mej och sticka för då blir allting i hela världen bra igen, inte sant?

Inga kommentarer: